Bezoek onze winkel

Breeërsteenweg 252
3640 Kinrooi
Tel./Fax.: +32 (0)89/70.24.08
GSM: +32 (0)477/23.01.95
info@segerssnacks.be

» Meer informatie
 

Inschrijven nieuwsbrief

Wenst u op de hoogte te blijven van onze promoties, schrijf u dan hier in op onze nieuwsbrief...

 

Diverse Bloem & Bakmeel

Recept: 1Kg Bloem of grijs, zout, 570 cc water of melk, suiker, 25 gr gist nat of 11 gr droog gist, broodverbeteraar, 30 % olie of vet
  • » BLOEM
  • » BELGAVITA
  • » MIMOSA
  • » ROGGEVOLKOREN
  • » TARWEVOLKOREN
  • » TARWEDONKER
  • » BOERENVOLKOREN ( Tarwe soja extracten bonenmeel )
  • » WALDCORNCLASSIC
  • » KEMPISCH BRUINTJE ( Tarwebloem, roggebloem, zonnebloempitten, gierst, gemoute haverlvlokken, lijnzaad, zemelen, maïsmeel, geroosterde mout, tarwegluten, soya- extracten, emulgatoren, vitamine C )
  • » BEGIJNTJE BRUIN of BLOND ( Tarwe, rogge en gerstemeel, zonnebloempitten, bruin lijnzaad, haver- en maïsvlokken,soyaboon, boekweitgrutten )
  • » PRAIRIE ( Volkoren Tarwemeel, tarwevlokken, volkorenroggemeel, sojagries, havervlokken,Zonnebloempitten, lijnzaad, gerstevlokken, meelverbeteraar )
  • » POESTA ( Tarwemeel, boekweit, lijnzaad, zonnebloempitten, haver, soja, gierst, rijst, roggemeel, maïs, tarwekiemen, getoast moutmeel, meelverbeteraar )
  • » SOLAR YELLOW ( Tarwebloem, gierst, haverzemelen, pompoenpitten, soja, lijnzaad, maïs, gluten, emuigatoren )
  • » SAVANNE ( Tarwebloem, zonnebloempitten, zemelen, maïs, millet, soja, lijnzaad )
  • » TAIGA ( Volgraanmeel 45 %, rijst, haver, maïs, gerst, millet )
  • » TIEN-LING ( Tarwe, rogge, gerst, haver, maïs, gierst, lijnzaad, zonnepitten, soya, boekweit )
  • » SOYABLOEM
  • » MOLENAARSPITTENBROOD ( Tarwelbloem, -meel, roggemeel, gertemeel, havervlokken, mout, gierst, lijnzaad, zonnebloempitten, maïsvlokken, sojagrit, boekweit ascorbinezuur (E300), enzyme )
  • » SPELTMEELFIJN
  • » SPELT WIT
  • » PANNEKOEKMEEL
  • » BOERENCAKE
    Recept : 500 Gr boerencake - 4 eieren - 250 gr boter / crememargarine De boter / margarine eventueel soepel draaien, niet luchtig. De rest van de grondstoffen toevoegen en met de mixer het geheel 4 min. laten draaien in de 2 de versnelling.
  • » BISCUITMIX
    Recept : 300 Gr biscuit - 4 eieren - 4 lepels lauw waterOf :500 Gr biscuit - 5 à 6 eieren - 6 lepel lauw water Alles in lage versnelling mengen, daarna in hoogte versnelling opkloppen. Bakken gedurende 20 tot 25 min op 170/180 °C
  • » BROODVERBETERAAR
  • » TIP ( Broodverbeteraar in poedervorm voor alle soorten wit-melk, tarwebrood en speciaal brood ) 3 % op gebruikte hoeveelheid. Mag wat margarine bij maar is niet nodig.
  • » SANDWICH
    Recept : 1 kg bloem, 530 gr water of melk, 150 broodverbeteraar, 60 gr gist, 60 gr suiker, zout
  • » WORSTENBROODJES
    Recept voor 20 stuks : 500 gr bloem, 200 gr water, 8 gr zout, 40 gr gist, 50 gr boter, 50 gr vet, 1 ei, 10 gr suiker, 600 gr gehakt
    Stukjes van 100 gr afwegen, de stukjes opbollen en 10 min laten rusten dan de deeg stukjes uitrollen, ze moeten wel langwerpig zijn en dan een stukje gehakt van 50 gr er tussen leggen en toe knijpen,dan op de bakplaat leggen, dan 10 min laten rusten en afstrijken met ei, dan afbakken in een oven van 240 graden - 20 min laten bakken en dan smullen maar.
  • » DIKKOEK
    250 gr Rozijnen - 500 gr Bloem - 250 gr Solo (Smelten) - 36 Klontjes in stukjes - 4 Eieren - 1 Pak Gist - Half tas Lauwe Melk daarin gist met beetje suiker bloem in kom, gist erin dan 4 eieren, gesmolten boter mengen dan rozijnen en klontjes goed mengen. Plaat insmeren met solo en bloem - Oven 200 Graden - 45 Minuten
  • » SPECULOOS
    1 Kg Bloem - 700 gr Kandijsuiker - 450 gr goede boter of planta - 3 eieren - 2 koffielepels kanneel - 1 lepeltje maagzout - snuifje nootmuskaat en kruidnagel Alles mengen en een nacht laten rusten, garnieren met amandel en 20 minuten bakken in een matige oven.